top of page

1ος ο Κοιλάκος στον 8ο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting

Την Κυριακή 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Σκοπευτήριο Κολοσσός της Ρόδου στην περιοχή Αφάντου, από τον Σκοπευτικό Όμιλο Κολοσσός, ο 8ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting.

Ο Αγώνας ήταν 100 πιάτων και διεξήχθη σε 3 πλήρως εξοπλισμένα σταντ με μηχανές Laporte τελευταίας γενιάς.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Κοιλάκος Γιάννης του ΣΚΟΛΑΜ με 92 πιάτα, στη δεύτερη θέση έκλεισε ο Γιάννης Δεληγιάννης του ΟΦΚΟ με 85 πιάτα και με ένα πιάτο διαφορά ο Θανάσης Αδαμόπουλος του ΑΘΛΟΣ με 84 πιάτα.

Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική δουλειά του μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και σχεδιαστή γηπέδων Παναγιώτη Τσαρουχάκη που με την βοήθεια του τεχνικού της Laporte Hellas Παναγιώτη Πισσά, δημιούργησαν γήπεδα Ευρωπαϊκού επιπέδου με μοναδικές τροχιές που αντάμειψαν τους σκοπευτές που πήραν μέρος στον αγώνα.

Ο αγώνας ταυτόχρονα με το κύπελλο Ελλάδος είχε και τοπικό χαρακτήρα καθώς μετρούσε και για το πρωτάθλημα Κολοσσός. Σε αυτό, στην Α Κατηγορία, πρώτος αναδέχθηκε ο Νίκος Χατζηστρατής με 82/100, δεύτερος ο Τηλέμαχος Ζαγουράκης που επικράτησε στο Shoot-off του τρίτου Βασίλη Σοφιανόπουλου με 81 πιάτα.

Στην Β Κατηγορία στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Σωτήρης Γιαννούλας, δεύτερος ήταν ο Γιάννης Βασιλιώτης από την Κάρπαθο και στην τρίτη θέση ο Πέτρος Κουφός.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page